Ørepiercing med tøjbøjle

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du havde sikkert ikke troet det var muligt, men her kan du få en sjov og anderledes sød ørepiercing til kvinder, der elsker tøj og accessories. Selve tøjbøjlen er lavet af ét stykke metal, der er bøjet rundt for at give formen af en sød lille bøjle, selve bøjlen er 15 mm. bred og 13 mm. høj.
Bag på bøjlen er der blevet påsat en stav, som skal gå igennem din piercing, så selve bøjlen lægger sig fladt op ad din hud. Staven er i modsatte ende udstyret med en lille låsekulge på 4 mm. der nemt kan skrues af og på. Kuglen sørger for at din ørepiercing sidder hvor den skal, men giver samtidig også et sødt look, uanset om du ser denne ørepiercing forfra eller bagfra.

Smykket findes i flere forskellige favevarianter, hvor den blanke model vil gå godt til næsten alt. Ønsker du lidt mere spræl på farverne, kan du vælge smykket i en af de andre varianter du ser på produktbilledet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-167
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med tøjbøjle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.