Ørepiercing med stenbesat hjerte i vedhæng

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Alle søde mennesker har brug for en god gang selvforkælelse en gang i mellem, og her har vi fundet det helt perfekte øresmykke, til at forkæle dig selv med. Det kan både bruges i en helix- eller en traguspiercing, samt i en helt almindelig øreflipspiercing. Uanset hvor du vælger at placere det, vil det skabe masser af positiv opmærksomhed, med sit fine feminine design. Du kan selvfølgelig også bruge smykket andre steder, så længe smykkets mål stemmer overnes med dine piercing.

Smykket her er udstyret med et lille vedhæng, som hænger ned fra den 4 mm. store frontkugle. I vedhænget finder du et super sødt hjerte, som er fuldstændig dækket, af smukke facetslebne sten. Når sten er slebet med mange facetter, eller flader, vil lyset spejle sig i den fra stort set alle vinkler. Det er denne specielle slibning, som får stenene til at glitre og glimte som små stjerner, hver gang lyset falder på dem. Bag på lukkes smykket med en 3 mm. stor lukkekugle.

Du kan frit vælge mellem de tre smukke modeller, som alle har sin helt særlige farvesammensætning, både hvad angår materialet, samt de mange skønne sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-151
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med stenbesat hjerte i vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.