Ørepiercing med druzy sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en lille og diskret ørepiercing med en kæmpe personlighed. Smykket måler 6 mm. i længden og den har en topkugle med samme mål, men det der sidder i topkuglen giver smykket et stort udseendesmæssigt boost. Topkuglen er nemlig blevet udstyret med det der hedder en druzy sten, som dog ikke er en sten men nærmere overflade af små krystaller. Krystalformationen findes i mange forskellige farver, lige så mange farver som der er i regnbuen - med dette smykke kan du også vælge mellem flere forskellige farver, f.eks. blå eller hvid. Det fede ved disse krystaller er, at du ikke kun får den hovedfarve du vælger, men også en masse andre farver i krystallerne, når de reflektere lyset som rammer smykket.

Du har også et valg at træffe i forhold til farven på resten af smykket, du kan nemlig vælge, om du vil have din fremtidige ørepiercing i en blank og skinnende farve, eller i en varm og glødende rødguldsfarve. Derved kan du skabe lige den kombination af farve på krystallerne og farve på smykket, som passer bedst til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-171
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk druzy
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med druzy sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images