Ørepiercing formet som hjerte med sommerfugl

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en ørepiercing, der ikke blot kan bruges ét bestemt sted i øret - det kan nemlig bruges flere forskellige steder i øret. Du kan blandt andet bruge det i din helix, daith, tragus eller blot i din øreflip. Du har sikkert også lagt mærke til, at der er en kasse der hedder "Højre/Venstre", efter du havde klikket ind på produktet. Dette skyldes at sommerfuglen, der sidder på smykket, kun sidder på forsiden af smykket - derfor kan man også vælge om smykket skal være højre- eller venstrevendt, så du derved undgår, at sommerfuglen vender den forkerte vej, hvis du sætter smykket i det modsatte øre.

Smykket er lavet af et enkelt stykke metal. Metallet der er tale om er messing, som har fået en omgang belægning for at give det de flotte farver, som du kan se på billedet. Du kan nemlig, blandt andet, få smykket i en guld udgave eller en rødguld udgave. Måden du sætter smykke i er ved at vride enderne fra hinanden, derved bevarer smykket også sin hjerteform. Hvis du rev enderne fra hinanden så vil smykket hurtigt blive miste sin form og ikke være særlig køn at se på.

Som sagt, så sidder der en sommerfugl på froten af smykket. Sommerfuglen tilfører smykket et flot og elegant look. Den er blevet lavet ved at sammensætte forskelligt udskåret kubisk zirkonia sten. Stenene vil dog altid være klare uanset, hvilken farve du vælger til hjertet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.