Ørepiercing formet som hjerte med englevinge

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingsmykke er formet af en lang tråd, lavet af messing. Tråden har fået form som et hjerte, hvor den starter og slutte i hjertes øvre kløft. Du åbner og lukker smykket ved at vride de to ender let fra hinanden - Altså skubbe den ene ende bagud og den anden fremad - Du må endelig ikke rive dem fra hinanden, altså fra til højre og venstre.

På hjertets ene side er der påmonteret en lille englevinge, som er belagt med små klare sten. Vælger du modellen til højre øre, vil vingen også sidde til højre og omvendte hvis du vælger den til venstre. Du kan med andre ord ikke bruge samme model til både højre og venstre øre. Eller det kan du godt, men så vender vingen bagud og det er ikke hensigten. Både hjerte og vinge er blevet belagt med henholdsvis platin for den sølvfarvede model og 14 karat bladguld for de to guldfarvede modeller.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med englevinge
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.