Hjerteformet ørepiercing med blomst af sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerter og blomster - så kan det vidst ikke blive mere fint og feminint. Smykket her er nemlig udstyret med begge dele. På billedet længere oppe finder du en hjerteformet ørepiercing, der har fået påsat en blomst af kubisk zirkonia sten på den ene side. Da blomsten kun sidder på den ene side af smykket, er det vigtig at du vælger den rigtige side til det rigtige øre. Dette gør du ved at vælge, om smykket skal være højre- eller venstrevendt i kassen til højre for billedet - og selvfølgelig sørger for, at smykket kommer i det rigtige øre.

Smykket er lavet af ét stykke messing, der er blevet formet som et hjerte med en lille åbning i toppen, så smykket også er til at få sat i øret. Hjertet er blevet belagt med blandt andet 14 karat guld, hvis du vælger guld udgaven af smykket - du kan vælge mellem flere farver i kassen længere oppe på siden. På trods af, at du kan vælge mellem flere farver, så vil stenene i blomsten altid være klare.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet ørepiercing med blomst af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.