Nippleclicker med stenkant i halvmåne

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En nippleclicker er, som navnet antyder, en "clicker" som skal igennem brystvorten. Så er du så heldig at have piercede brystvorter, så kan du anvende dette smykke. Staven er 1,6 mm. tyk og ca. 12 mm. lang og findes i tre farvevarianter. Ud over farven er varianterne 100% identisk, så det er altså kun selve farvevalget du skal tage stilling til, hvis du ellers kan lide selve designet, som nok tenderer til den feminine side, med sine mange små klare sten.

Stenen er placeret i en buet række, som lægger sig pænt under brystvorten, når først staven er placeret gennem vorten. Stenen går altså fra den ene ende af smykket, hvor staven er hængslet til selve buet og til den anden ende, hvor stavens funktion kommer til sin ret, ved at blive "clicket" i eller op, alt afhængig af om smykket skal i eller ud af brystet.

Som skrevet, fås denne nippleclicker i tre varianter, hvor kun farven er forskellig. Vælg mellem en simplistisk blank udgave, en let gylden guldfarvet udgave eller den mere moderne rødguldsudgave. Uanset farvevalg, vil du med garanti ikke blive ked af dette smykke, som med sine 11 klare sten, danner en flot klar halvmåne under brystvorten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-66
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 20 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Nippleclicker med stenkant i halvmåne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.