Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Nippleclicker med stenkant i halvmåne

139,00 kr
På lager

En nippleclicker er, som navnet antyder, en "clicker" som skal igennem brystvorten. Så er du så heldig at have piercede brystvorter, så kan du anvende dette smykke. Staven er 1,6 mm. tyk og ca. 12 mm. lang og findes i tre farvevarianter. Ud over farven er varianterne 100% identisk, så det er altså kun selve farvevalget du skal tage stilling til, hvis du ellers kan lide selve designet, som nok tenderer til den feminine side, med sine mange små klare sten.

Stenen er placeret i en buet række, som lægger sig pænt under brystvorten, når først staven er placeret gennem vorten. Stenen går altså fra den ene ende af smykket, hvor staven er hængslet til selve buet og til den anden ende, hvor stavens funktion kommer til sin ret, ved at blive "clicket" i eller op, alt afhængig af om smykket skal i eller ud af brystet.

Som skrevet, fås denne nippleclicker i tre varianter, hvor kun farven er forskellig. Vælg mellem en simplistisk blank udgave, en let gylden guldfarvet udgave eller den mere moderne rødguldsudgave. Uanset farvevalg, vil du med garanti ikke blive ked af dette smykke, som med sine 11 klare sten, danner en flot klar halvmåne under brystvorten.

Detaljer
NavnNippleclicker med stenkant i halvmåne
SKUNipple-66
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeHængsel
TypeNippleclicker
PlaceringNipple
Længde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nippleclicker med stenkant i halvmåne
Din bedømmelse
Nippleclicker med stenkant i halvmåne