Navlepiercing af kirurgisk stål med indvendig gevind og sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er det enkle og stilrene look, en del af dit personlige statement, når det kommer til valg af smykker? Nogle piger er helt pjattede med bling og glitter og feminine motiver, men vi synes også der bør være et bredt udvalg til dem, som hælder mere til den enkle stil. Her kan du f.eks. få dig en helt enkel navlepiercing, i et flot stålblank look, som hverken ruster eller misfarves med tiden.

Smykket her skiller sig dog også lidt ud fra normen, da denne navlepiercing er forsynet med et indvendigt skruegevind. Det betyder at selve gevindet, sidder på indersiden af staven, frem for uden på. Skruegevindet kommer derfor aldrig i kontakt med dig hud, og du risikerer derfor ikke små nap eller niv i huden, når du sætter smykket i. Topkuglen er så udstyret med et lille gevind der stikker ud, og som sættes ned i stavens hulrum, hvor kuglen skrues fast.

De flotte sten er facetskårede, hvilket betyder, at de er skåret med mange flader i forskellige vinkler, frem for blot at være, f.eks. en almindelig rund sten. De mange flader gør at stenen fanger og reflekterer lyset, fra stort set alle vinkler. Selve stenen kan fås i et væld af flotte og friske farver, så der er virkelig lidt for enhver smag her.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-403
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 11 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af kirurgisk stål med indvendig gevind og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.