Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten

219,00 kr
På lager

Elsker du også yndige feminine smykker, i god kvalitet? Så tag et ekstra godt kig på denne super søde og feminine næsepiercing, af ægte 14 karat guld. Smykket her er på alle måder enhver prinsesse værdig, både i form af det kvalitetsbevidste materiale, samt det bedårende design, med de funklende flotte sten.

Denne næsepiercing har et blødt lille knæk ca. midt på staven, som sikrer at smykket sidder godt og sikkert fast, uden stikkende dele på indersiden, og uden fare for at falde ud. Designet er altså en tand mere smart og praktisk, end den mere simple og helt lige næsestav.

Selve smykket fås både i almindelig gylden guld, som nok er den guldvariant de fleste kender bedst, samt i den flotte og stilrene hvidguld, der bærer et ekstra elegant præg over sig. Du vælger naturligvis også selv farven på din sten, som fås i enten klar, turkis eller pink. Går du efter det helt strømlinede og stilrene look, så vil hvidguldsmodellen med den klare sten, være et rigtig godt valg. Går du til gengæld mere efter det fine og feminine look, så får du nok svært ved at vælge mellem alle de resterende modeller, som alle er lige søde, pigede og feminine. Men gudskelov er prisen helt i bund for dette vaskeægte guldsmykke, så smid blot en ekstra i kurven, hvis du synes at du har svært ved at vælge :)

Detaljer
NavnNæsepiercing af 14 karat guld med rund sten
SKUNose-147
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Kuglestørrelse2 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten
Din bedømmelse
Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten