Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 DKK

Nu kun: 159,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du også yndige feminine smykker, i god kvalitet? Så tag et ekstra godt kig på denne super søde og feminine næsepiercing, af ægte 14 karat guld. Smykket her er på alle måder enhver prinsesse værdig, både i form af det kvalitetsbevidste materiale, samt det bedårende design, med de funklende flotte sten.

Denne næsepiercing har et blødt lille knæk ca. midt på staven, som sikrer at smykket sidder godt og sikkert fast, uden stikkende dele på indersiden, og uden fare for at falde ud. Designet er altså en tand mere smart og praktisk, end den mere simple og helt lige næsestav.

Selve smykket fås både i almindelig gylden guld, som nok er den guldvariant de fleste kender bedst, samt i den flotte og stilrene hvidguld, der bærer et ekstra elegant præg over sig. Du vælger naturligvis også selv farven på din sten, som fås i enten klar, turkis eller lyserød. Går du efter det helt strømlinede og stilrene look, så vil hvidguldsmodellen med den klare sten, være et rigtig godt valg. Går du til gengæld mere efter det fine og feminine look, så får du nok svært ved at vælge mellem alle de resterende modeller, som alle er lige søde, pigede og feminine. Men gudskelov er prisen helt i bund for dette vaskeægte guldsmykke, så smid blot en ekstra i kurven, hvis du synes at du har svært ved at vælge :)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-147
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.