Næsepiercing af 14 karat guld med kugle

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal det være enkelt, smukt og stilrent, så vil denne skønne næsepiercing af 14 karat guld, med en kugle som motiv, sikkert lige være noget for dig. Du kan frit vælge mellem en fuld rund kugle, eller en halvkugle, hvor den flade ende, vil lægge sig op ad næsen. Kuglen er et uhyre simpelt design, med en stærk, og næsten universel symbolik. Kuglen repræsenterer det fuldente, det perfekte og det uendelige, som livets cyklus, eller Moder Jord hende selv.

Her har du mulighed for at vælge din hel- eller halvkugle, i enten klassisk gylden 14 karat guld, eller den blanke variant kaldet hvidguld, som selvfølgelig også er i 14 karat. Selve smykket er designet med et knæk på midten, for at sikre at smykket sidder godt fast hvor det skal, samt for at undgå stikkende smykkedele, på indersiden af næsen.

Hvis du er vild med de enkle design, der rummer en stor symbolik, så vil du nok også kunne lide vores næsepiercing af 14 karats guld med uendelighedstegn, der ligeledes fås, i både almindelig guld samt hvidguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-142
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med kugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.