Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing af 14 karat guld med kugle

219,00 kr
På lager

Skal det være enkelt, smukt og stilrent, så vil denne skønne næsepiercing af 14 karat guld, med en kugle som motiv, sikkert lige være noget for dig. Du kan frit vælge mellem en fuld rund kugle, eller en halvkugle, hvor den flade ende, vil lægge sig op ad næsen. Kuglen er et uhyre simpelt design, med en stærk, og næsten universel symbolik. Kuglen repræsenterer det fuldente, det perfekte og det uendelige, som livets cyklus, eller Moder Jord hende selv.

Her har du mulighed for at vælge din hel- eller halvkugle, i enten klassisk gylden 14 karat guld, eller den blanke variant kaldet hvidguld, som selvfølgelig også er i 14 karat. Selve smykket er designet med et knæk på midten, for at sikre at smykket sidder godt fast hvor det skal, samt for at undgå stikkende smykkedele, på indersiden af næsen.

Hvis du er vild med de enkle design, der rummer en stor symbolik, så vil du nok også kunne lide vores næsepiercing af 14 karats guld med uendelighedstegn, der ligeledes fås, i både almindelig guld samt hvidguld.

Detaljer
NavnNæsepiercing af 14 karat guld med kugle
SKUNose-142
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Kuglestørrelse2 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing af 14 karat guld med kugle
Din bedømmelse
Næsepiercing af 14 karat guld med kugle