15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsepiercing af 14 karat guld med uendelighedstegn-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Udsolgt

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Her har du chancen for at få dig et meget elegant og stilrent smykke til næsen af ægte 14 karat guld. Smykket her fås i to varianter, og du vælger naturligvis selv, om du ønsker modellen af almindelig klassisk guld, eller om du foretrækker modellen af hvidguld.

Motivet på denne næsepiercing har en kraftfuld symbolik, da det forestiller det velkendte uendelighedstegn, som til forveksling ligner et 8-tal der ligger ned. Det flotte uendelighedstegn kan symbolisere alt lige fra uendelig kærlighed, til uendelig læring i livet. Men måske skal det symbolisere noget helt tredje og meget mere personligt for dig, og det bestemmer du heldigvis helt selv.

Selve smykket er formet som en næsestav, med et lille "knæk" på midten af staven. Det gør at smykket både rummer nogle af fordelene ved en traditionel næsestav, samt dem man ser hos den lidt anderledes næseskrue. Ligesom næsestaven, er det nemt og ligetil at sætte i samt at tage ud. Men ligesom næseskruen, sidder dette smykke til gengæld også mere sikkert, da den inderste del af staven, lægger sig fladt op af næsevæggen på indersiden. Smykket falder altså ikke sådan lige ud, og så stikker det dig heller ikke på indersiden af næsen.

Prisen er helt i bund, så skynd dig at bestil dit uendelighedstegn af det pureste guld allerede i dag.

Detaljer
NavnNæsepiercing af 14 karat guld med uendelighedstegn
SKUNose-143
Kampagne-15%
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL-formet
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsepiercing af 14 karat guld med uendelighedstegn
Din bedømmelse
Næsepiercing af 14 karat guld med uendelighedstegn