Næsepiercing af 14 karat guld med blomst af sten

Lagerstatus: På lager

279,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter et sødt og feminint smykke til din næsepiercing, så behøver du ikke lede længere. Smykket her opfylder lige netop disse krav!

Smykket du er klikket ind på er en næsepiercing, der er lavet af 14 karat guld. På fronten af smykket sidder der en flot og funklende blomst, der er lavet af små klare sten. Eller rettere sagt, så sidder stenene på en front, der er formet som en blomst - stenene sidder fast ved hjælp af de små pinde, der stikker op mellem hver af stenene. Staven på smykket er udstyret med en lille vinkel, som gør, at den vil sidde godt fast i din næse og ikke falde ud.

Du har også muligheden for selv at vælge, hvilken udgave af smykket du vil have. Som du kan se på billedet, så findes smykket i flere udgaver - her kan du blandt andet få den i en 14 karat hvidguld variant.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-202
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med blomst af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.