Næsepiercing af 14 karat guld med stenbesat lotusblomst

Lagerstatus: På lager

289,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lotusblomsten er et vigtigt symbol mange steder i verdenen og har mange betydninger. Den er blandt andet et vigtigt symbol i Tibet og Egypten, og nu sidder der også en flot lotusblomst på denne skønne næsepiercing.

Smykket er lavet af 14 karat guld, hvor du også kan få den i en 14 karat hvidguld udgave. Smykkets stav er blevet bøjet for enden, så den på denne måde sidder meget bedre fast i din næse. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, at dit smykke falder ud, hvis du ikke er forsigtig.

Som du kan se på billedet, så sidder der også nogle sten på lotusblomsten - disse sten kommer i flere forskellige farver. Derfor kan du selv vælge farven på stenene, hvis du eksempelvis ønsker nogle lidt mere prangende fremfor de almindelige klare sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-212
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med stenbesat lotusblomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.