Næsepiercing med stenbesat stjerneskud

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Eftersigende må man ønske når man ser et stjerneskud. Så i teorien må du ønske hver gang du kigger på dette smykke - det bliver godt nok til mange ønsker i længden. Vores fortrydelsesret dækker dog desværre ikke over ønsker, der ikke er gået i opfyldelse. Det kan dog også blive problematisk, hvis du har smykket i hele tiden, da du så ikke kan se det. Derfor anbefaler vi, at du er sparsom med dine ønsker og bruger dem effektivt.

Nok med alt den ønsketænkning, nu skal vi videre til den lidt mere seriøse del. Staven på smykket er lavet af kirurgisk stål. Derudover har den også en 90 graders bøjning, hvilken er med til at smykket kommer til at sidde perfekt i din næse. Det ville også være træls, hvis smykket faldt ud hver gang du bevægede hovedet. Stjerneskuddet på fronten af smykket er lavet af messing og herefter belagt i de forskellige farver, som du kan se på billedet længere oppe. De to guldmodeller, som er nederst på billedet er blevet belagt med henholdsvis 14 karat guld og 14 karat rødguld. Den almindelige blanke model er blevet belagt med rhodium. På stjerneskuddet er der også blevet påsat nogle små klare sten - én på hver "arm" af stjernen, samt en lidt større facetskåret klar sten i midten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-195
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing med stenbesat stjerneskud
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images