Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lys tunnel af træ med stenkant

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel som passer til daglig brug vil pryde ethvert øre. Tunnelen er lavet af et smukt lysebrun stykke træ og den har en passende dybde på 12 mm. og er udformet som en saddel. Saddel-formen, som jo er en buet form, gør at der foran og bagpå smykket er små forhøjede kanter, som sørger for at den ikke falder ud når den først sidder i øret. Hele vejen rundt langs af kanten på forsiden er denne tunnel prydet med de lækreste klare sten som giver smykket den sidste finish.

Smykket findes i flere størrelser, som startyer på 8 mm. og går til 16 mm., så alt efter hvor langt du er i dit stretch, så er her noget for næsten ethvert trin. Den laves desværre ikke i mindre størrelser, da der så næsten ikke er plads til de mange sten rundt i kanten.

Så hvorfor ikke med dette flotte smykke give dig selv et unikt supplement til din personlige påklædning. Sammen med de klare skinnende sten er denne tunnel egnet til ethvert outfit. Træ og sten holder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-93
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lys tunnel af træ med stenkant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.