Kuglering med hængsel

Lagerstatus: Ikke på lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Normalt når man taler om kugleringe, er det selve kuglen der er låsedelen og som kan tages ud og sættes i igen. Det er dog ikke tilfældet her. På denne ring er kuglen en del af selve ringen. Kuglen er fæstnet til en lille bar, som så er fæstnet til resten af ringen med et hængsel. Det gør at du let kan åbne smykket, ved at tage fat i baren, så hængslet åbnes. Når du vil lukke smykket igen, laver du samme handling, bare modsat. Ringens ende vil klikke sig ind i en lille fordybning som kuglen har.

Ringen kan vælges i flere forskellige farver, som du også kan se på billedet. Ringen har, uanset farvevalg, en diameter på 8 mm., en trådtykkelse på 1,2 mm. og en kuglestørrelse på 3 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-150
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med hængsel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.