Fish tail næsepiercing med valgfrit design

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et fish tail smykke har absolut ikke noget at gøre med halen på en fisk. Smykket består i al sin enkelthed af et lige stykke metal med en "kugle" i fronten. Kugle i gåseøjne, da en spike jo ikke kan kategoriseres som en kugle. Men her kan du altså selv vælge dit design i fronten, hvor du i skrivende stund kan vælge mellem en kugle, en spike og en halvkugle. Spiken og halvkuglen er flade bagpå, dvs. de vil lægge sig flad op ad din næse, hvis det er der du vælger at bære smykket. Du kan nemlig anvende denne piercing andre steder på kroppen også - Det kunne f.eks. være i øret, hvor man også ofte bliver piercet med en 0,8 eller 1,0 mm. nål.
Med denne fish tail næsepiercing bestemmer du også selv længden på smykket. Den er som standard 19 mm. lang og med det rette værktøj kan du bukke og bøje smykket så det passer til lige præcis din piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-236
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing med valgfrit design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.