Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake ørepiercing med stjerner

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du gerne have et look af tre lækre piercinger i dit øre, men du har enten ikke lyst til at få hullerne lavet eller du må måske ikke?
Så er dette lækre "fake" piercingsmykke lige noget for dig. Smykket, som er lavet af ægte kirurgisk stål, sættes nemlig let fast på øret og derefter ligner det at man nu har tre ørepiercinger med små stjerner.

De tre små ringe sætter sig let fast om øret og man har selv mulighed for at presse ringene lidt mere sammen, hvis man ønsker at de skal sidde bedre fast. De tre ringe får det til at ligne, at man har tre små ringe i øret, alle med en smuk lille stjerne. Ringene er alle på 8 mm. i diameter og med en trådtykkelse på 1 mm.  ser de så ægte ud, som overhoevedet muligt.

Så hvis looket fra de tre ørepiercinger uden brug for huller er noget for dig, er det med at bestille nu.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-53
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 13 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake ørepiercing med stjerner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.