Piercingsmykke med tre stjerner

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette flotte traguspiercingsmykke er noget ud over det sædvanlige - Noget man sjældent ser. Det består af en lille stav, hvor der på fronten er tre stjerner i tre forskellige størrelser. Stjernerne er utrolig flot udformet, at et stykke metal.

Dette piercingsmykke kan også bruges i andre piercinger, som f.eks. i en helixpiercing, hvor stjerner flot vil følge ørets kant.

Smykkets stav er lavet af kirurgisk stål og er kun 6 mm. lang.

Du vælger selv hvilken farve du ønsker tilsendt - Vælg i boksen til højre for produktbilledet, blandt blank/metalfarvet, sort, guld, blå, grøn, lilla og multifarvet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-62
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Perfekt størrelse og utrolig søde
Karakter
Passer især godt hvis du har den sammen med andre stjerneøreringe. Jeg har min siddende som helix og den sidder perfekt, og er utrolig let at få i og ud :)
Det ville være fedt at have en der var lidt bøjet, til helix (her er de 3 stjerne på lige stribe, og den anbefales ikke hvis den ørekant folder stærkt - det gør min heldigvis ikke) ligesom øreringene fra Pilgrim.
Bedømt af Anna
Super fed!!!
Karakter
Sidder perfekt i mit øre... Bedømt af Pia
Lige en tand for fed
Karakter
Har købt den blanke model og den sidder perfekt i mit øre. Kan virkelig anbefales! Bedømt af Julie Martensen
Mega søde
Karakter
Har både den blanke og den sorte version og er mega glad for dem. De er vildt søde. Bedømt af Merethe
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingsmykke med tre stjerner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.