Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Stjerne til ørepiercing

29,00 kr
På lager

Stjerner har og vil altid være populære. Nu har du muligheden for at pifte din ørepiercing op med en stjerne i valgfri farve - En ørepiercing behøver nemlig ikke altid at være udstyret med en normal ørering, hvilket denne model er et godt bevis på.

Selve smykket består i al sin enkelhed af ét lige stykke kirurgisk stål, som er blevet bukket og bøjet, så det får sin karakteristiske femtakkede stjerneform. Der er altså ingen låsekugler eller andre smarte låseanordninger. Den åbnes og lukkes ved at man twister de to ender fra hinanden, således at stjernen ikke mister sin "form" - Enderne skal med andre ord ikke rives fra hinanden, da man på den måde kan skade smykket og gøre det deformt.

Pga. bøjningerne kan smykket være en smule svært at få i øret, så overvej grundigt om det er noget du vil begive dig ud i inden du køber smykket. Alternativt kan stjernen bruges som et "clip-on"-smykke, hvor der ikke kræves et hul for at bruge smykket.

Samme model findes også med en hjerteform, der lige som dette smykke, vil være ideélt til en traguspiercing eller helixpiercing.

Detaljer
NavnStjerne til ørepiercing
SKUEar-22
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeTwist
TypeØrepiercing
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix, Daith
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stjerne til ørepiercing
Din bedømmelse
Stjerne til ørepiercing