Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stjerne til ørepiercing

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stjerner har og vil altid være populære. Nu har du muligheden for at pifte din ørepiercing op med en stjerne i valgfri farve - En ørepiercing behøver nemlig ikke altid at være udstyret med en normal ørering, hvilket denne model er et godt bevis på.

Selve smykket består i al sin enkelhed af ét lige stykke kirurgisk stål, som er blevet bukket og bøjet, så det får sin karakteristiske femtakkede stjerneform. Der er altså ingen låsekugler eller andre smarte låseanordninger. Den åbnes og lukkes ved at man twister de to ender fra hinanden, således at stjernen ikke mister sin "form" - Enderne skal med andre ord ikke rives fra hinanden, da man på den måde kan skade smykket og gøre det deformt.

Pga. bøjningerne kan smykket være en smule svært at få i øret, så overvej grundigt om det er noget du vil begive dig ud i inden du køber smykket. Alternativt kan stjernen bruges som et "clip-on"-smykke, hvor der ikke kræves et hul for at bruge smykket.

Samme model findes også med en hjerteform, der lige som dette smykke, vil være ideélt til en traguspiercing eller helixpiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stjerne til ørepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images