Brystpiercing med halvmåne af sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er det tid til at forkæle din brystpiercing med et pirrende nyt smykke, så er dette smukke brystskjold, måske lige præcis det du går og leder efter. Denne brystpiercing består af en stav som går gennem en lukket ring, hvoraf den nederste del af ringen, har form som en flot stenbesat halvmåne. Buen rummer i alt ni smukke dråbeformede sten, som tilsammen danner den flotte halvmåne.

Stenene er klare på alle varianterne, som til gengæld kan fås i flere flotte materialefarver. Der er både det stilrene blanke look, elegante modeller i guld- og rødguldsfarvet samt en hæmatitfarvet model med masser af blikfang. Valget er naturligvis helt dit eget. Bemærk dog at hæmatitmodellen er meget mørk på produktbilledet.

Der sidder to massive lukkekugler for enderne, som sørger for at holde smykket på plads. Brystskjoldet er designet således at det er brystvorten som er i fokus, når smykket er i brug. Skjoldet lægger sig nemlig som en flot og dekorativ indramning af brystvorten som ses i midten af hele herligheden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-55
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med halvmåne af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images