Adapter til septumpiercing

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Én ting er at have en septumpiercing, en anden ting er at have en udvidet septumpiercing - Altså hvor du har gjort selve hullet større end det du blev piercet med.
Langt de fleste smykker, som laves til septumpiercinger, måler enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Hos os finder du næsten kun smykker på 1,2 mm. Men har man et større hul end 1,2 mm., så udelukker man hurtigt mange smykker, da de jo ikke kan fylde ens hul ud. Men det er så her at en adapter kan være nyttig.

En adapter til septumpiercing består i al sin enkelthed af et stykke metal, som erstatter den mængde luft der ellers ville være rundt om staven på en septumclicker, hvis man ikke brugte en adapter. Den fungerer med andre ord, som en erstatning for den hud der ikke er der.

Adapteren findes i flere forskellige størrelser, hvor den mindste måler 2,5 mm. Fælles for dem alle er bredden på adapteren og hullets størrelse og placering. Bredden er 6 mm. og hullet er 1,7 mm. Hulelt er placeret tæt på adapterens kant, således at ens septumsmykke altid vil hænge i den nederste del af næsen.

Bemærk, at hullet er lige - Det er dermed ikke muligt at anvende septumclicker med buet stav, eller andre buede smykker. Du kan dog med fordel anvende adapteren i andre piercinger end lige septumpiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-178
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Adapter til septumpiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder