SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Adapter til septumpiercing

29,00 kr
På lager

Én ting er at have en septumpiercing, en anden ting er at have en udvidet septumpiercing - Altså hvor du har gjort selve hullet større end det du blev piercet med.
Langt de fleste smykker, som laves til septumpiercinger, måler enten 1,2 mm. eller 1,6 mm. Hos os finder du næsten kun smykker på 1,2 mm. Men har man et større hul end 1,2 mm., så udelukker man hurtigt mange smykker, da de jo ikke kan fylde ens hul ud. Men det er så her at en adapter kan være nyttig.

En adapter til septumpiercing består i al sin enkelthed af et stykke metal, som erstatter den mængde luft der ellers ville være rundt om staven på en septumclicker, hvis man ikke brugte en adapter. Den fungerer med andre ord, som en erstatning for den hud der ikke er der.

Adapteren findes i flere forskellige størrelser, hvor den mindste måler 2,5 mm. Fælles for dem alle er bredden på adapteren og hullets størrelse og placering. Bredden er 6 mm. og hullet er 1,7 mm. Hulelt er placeret tæt på adapterens kant, således at ens septumsmykke altid vil hænge i den nederste del af næsen.

Bemærk, at hullet er lige - Det er dermed ikke muligt at anvende septumclicker med buet stav, eller andre buede smykker. Du kan dog med fordel anvende adapteren i andre piercinger end lige septumpiercing.

Detaljer
NavnAdapter til septumpiercing
SKUNose-178
TypeVærktøj
PlaceringSeptum
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Adapter til septumpiercing
Din bedømmelse
Adapter til septumpiercing