Tunnel af akryl med indvendig guldmønster

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne flotte sorte akryltunnel er belagt med det fedeste guldmønster på indersiden af smykket. Det bliver ikke meget flottere eller mere bling, end med denne lækre tunnel som på grund af sin bløde bue, endda har en rigtig god pasform i øret.

Guldmønsteret er lagt ind i selve materialet så der er altså ingen løse sten eller noget i den retning. Det er ganske enkelt en helstøbt del af smykket som glitrer og glimter, når lyset rammer den fra forskellige vinkler.

Vælg selv mellem 8 mm. i diameter og helt op til 25 mm. Jo større dit stretch, og dermed også tunnel, er - jo mere tydeligt vil det indvendige mønster også være når den sidder i øret. Så her har vi faktisk et smykke hvor man godt kan sige, jo større jo bedre :-) Af samme årsag fører vi heller ikke denne tunnel i mindre end 8 mm. da vi synes det er vigtigt at det flotte mønster rigtig kommer til sin ret.

Så hvis du er til den lidt anderledes funky stil med masser af bling og glimt, så er denne flotte sorte tunnel med guldmønster, helt sikkert noget for dig. Alternativt kan du også tjekke vores tunnel med indvendig mønster af muslingskal ud, det er nøjagtig samme model, blot med et anderledes mønster.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-105
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendig guldmønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.