Udsalg på hele sitet

Indlæser...

Tunnel af akryl med indvendig guldmønster30%

48,30 kr Fra 69,00 kr 30%
På lager

Denne flotte sorte akryltunnel er belagt med det fedeste guldmønster på indersiden af smykket. Det bliver ikke meget flottere eller mere bling, end med denne lækre tunnel som på grund af sin bløde bue, endda har en rigtig god pasform i øret.

Guldmønsteret er lagt ind i selve materialet så der er altså ingen løse sten eller noget i den retning. Det er ganske enkelt en helstøbt del af smykket som glitrer og glimter, når lyset rammer den fra forskellige vinkler.

Vælg selv mellem 8 mm. i diameter og helt op til 25 mm. Jo større dit stretch, og dermed også tunnel, er - jo mere tydeligt vil det indvendige mønster også være når den sidder i øret. Så her har vi faktisk et smykke hvor man godt kan sige, jo større jo bedre :-) Af samme årsag fører vi heller ikke denne tunnel i mindre end 8 mm. da vi synes det er vigtigt at det flotte mønster rigtig kommer til sin ret.

Så hvis du er til den lidt anderledes funky stil med masser af bling og glimt, så er denne flotte sorte tunnel med guldmønster, helt sikkert noget for dig. Alternativt kan du også tjekke vores tunnel med indvendig mønster af muslingskal ud, det er nøjagtig samme model, blot med et anderledes mønster.

Detaljer
SKUTunnel-105
TypeTunnel
MaterialeAkryl
DybdeVarierende
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af akryl med indvendig guldmønster
Din bedømmelse
Tunnel af akryl med indvendig guldmønster