Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med indvendig guldmønster

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne flotte sorte akryltunnel er belagt med det fedeste guldmønster på indersiden af smykket. Det bliver ikke meget flottere eller mere bling, end med denne lækre tunnel som på grund af sin bløde bue, endda har en rigtig god pasform i øret.

Guldmønsteret er lagt ind i selve materialet så der er altså ingen løse sten eller noget i den retning. Det er ganske enkelt en helstøbt del af smykket som glitrer og glimter, når lyset rammer den fra forskellige vinkler.

Vælg selv mellem 8 mm. i diameter og helt op til 25 mm. Jo større dit stretch, og dermed også tunnel, er - jo mere tydeligt vil det indvendige mønster også være når den sidder i øret. Så her har vi faktisk et smykke hvor man godt kan sige, jo større jo bedre :-) Af samme årsag fører vi heller ikke denne tunnel i mindre end 8 mm. da vi synes det er vigtigt at det flotte mønster rigtig kommer til sin ret.

Så hvis du er til den lidt anderledes funky stil med masser af bling og glimt, så er denne flotte sorte tunnel med guldmønster, helt sikkert noget for dig. Alternativt kan du også tjekke vores tunnel med indvendig mønster af muslingskal ud, det er nøjagtig samme model, blot med et anderledes mønster.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-105
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendig guldmønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.