Tungepiercing med nuanceskiftende skældesign

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 34,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet længere oppe på siden ser du en lidt speciel tungepiercing. Denne tungepiercing har nemlig et nuanceskiftende skældesign i topkuglen. Dette skældesign er lavet af resin og kan skifte mellem forskellige nuancer af den hovedfarve som du vælger til smykket. Det vil sige at, hvis du f.eks. vælger pink, så vil smykket skifte mellem forskellige nuancer af pink alt efter, hvordan lyset rammer smykket. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver på staven, derved kan du skabe lige den farvekombination af stavfarve og farve på skældesignet, som passer bedst til dig - hver farvekombination giver smykket et nyt og friskt look.

Resten af smykket er lavet af kirurgisk stål og måler 16 mm. i længden, hvilket er en meget typisk længde for tungepiercinger. Det betyder også, at du ikke behøver bekymre dig om, at smykket passer til din tunge.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med nuanceskiftende skældesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.