Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tapers til stretching

Skal du i gang med stretching? Så bør du overveje at bruge nogle af vores lækre tapers. Tapers er typisk en lille og kegleformet stav, man bruger til at stretche sin øreflip med. Hvis du gerne vil stretche din øreflip, så er en taper et godt valg. Tapers fås nemlig i mange forskellige størrelser, så du hele tiden har muligheden for at gøre dit stretch større.

Herunder kan du læse meget mere om tapers til stretching. Du vil bl.a. kunne læse om vores store udvalg af tapers her i shoppen. Derudover vil du også kunne læse om, hvordan man stretcher sin øreflip med en taper.

BodyMod.dk Shop har et kæmpe udvalg af tapers

Hos BodyMod.dk Shop har vi et kæmpe udvalg af forskellige tapers. Vi har dem i mange forskellige farver og former. Tapers til stretching behøver nemlig ikke altid at være kegleformede. Det er også muligt at få dem i spiralform, en buet kegle eller en halvmåne. Halvmåne-tapers bliver også kaldt en c-formet taper pga. dens form.

Alle vores tapers er af meget høj kvalitet. Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste tapers. Selvom kvaliteten er meget høj, så betyder det ikke, at prisen er dyr. Hos BodyMod.dk Shop har vi bevidst valgt at have laver priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder altså kvalitetsprodukter til meget overkommelige priser.

Hvad er en taper?

En taper er typisk en kegleformet stav, der måler mellem 2 og 8 cm. i længden. Staven har en stor diameter i den ene ende og en lille diameter i den anden ende. Som tidligere nævnt kan tapers også have en form som en spiral og en halvmåne. Tapers bliver oftest lavet i materialet akryl, da dette materiale er meget let, ikke indeholder nikkel og er billigt at producere. Dog ser man også ofte, at der bliver lavet tapers af kirurgisk stål, træ, horn, ben og glas. Ved langt de fleste tapers man køber, følger der to ringe med, så man kan fastgøre den til øret. Det er dog ikke altid nødvendigt at gøre brug af disse ringe. Det er en smagssag og forskelligt fra hvordan man vælger at gribe stretching an.

Sådan stretcher man med en taper

Inden du begynder at stretche med en taper, skal du være 100% sikker på, at dit sår er helet. Hvis ikke dit sår er helet, skal du vente med at placere taperen i øreflippen. Når hullet er helet, placerer du blot din taper i hullet. Det er vigtigt, at din taper er tykkere i den brede ende end dit huls diameter.

Et godt råd: Inden du fører taperen gennem hullet, er det en god ide at tage et bad hvori du masserer dit øre. På den måde blødgører du øret, så det har lettere ved at tage imod din taper.

Når du har fået taperen på plads, er dit hul nu blevet større. Det betyder, at du nu kan placere din plug eller tunnel, så du bevarer hullets størrelse. Hos BodyMod.dk Shop har vi også et smøremiddel, der kan være dig en hjælp, når du skal stretche med en taper. Smøremidlet gør det lettere at få taperen gennem øret.