Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hangers til din stretching

Hangers er et meget specielt stretchingsmykke som fås i mange forskellige designs samt materialer. Hangers er til dig som er glad for din stretching og som gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, i forhold til alle andre. De fleste hangers er store og flotte smykker som er lavet for at blive set og lagt mærke til, du kan dog også finde enkelte hangers som er udformet i en lidt mindre og mere diskret form. Men hvis du er til hangers fordi du er stolt af dine stretchings og ikke er bange for at vise det, så burde jo flottere -jo bedre, være dit foretrukne udtryk :-)

De forskellige materialer

Alle vores hangers er lavet af forskellige former for organisk materiale som tillader huden i din stretching at ånde, selv mens du bærer smykket. Samtidig er hangers også super allergivenlige, eftersom der aldrig er nikkel eller andre urenheder i organisk materiale. Når du vælger at bruge hangers som smykke i din stretching, er det altså ikke kun et flot smykke du får, men også et af de bedste materialer du kan byde din hud. Når du køber hangers er kvaliteten med andre ord fuldstændig i top, både hvad angår design samt materiale.

Horn

De fleste af vores piercingsmykker af horn, kommer fra vandbøflen, efter den har levet et langt og godt liv. Vandbøflen bliver altså ikke ofret for at man kan høste dens horn, man tager derimod blot dens horn, efter at den selv har lidt en naturlig død. Nogle gange kan det godt være nødvendigt at tilføre en lille smule farve i overfladen, da horn godt kan have nogle synlige hvide eller grå strukterer. Hvis man ikke ønsker at kunne se disse strukturer, så kan man blot give smykket en anelse farve i overfladen. Farven trækker straks helt ind i materialet så det er ikke noget der på nogen måde smitter af i brug. Faktisk så ville du slet ikke være klar over at farven var blevet tilsat, hvis ikke det var fordi du havde læst det her :-) Horn kan variere i farven alt afhængig af hvilket dyr det kommer fra og om det har fået en yderligere farvebehandling eller ej.

Træ

Som alle andre organiske materialer, er træ også rigtig godt for huden i et færdighelet stretch. Men til forskel fra mange af de andre organiske materialer, så er træ et materiale som mange stretchere allerede er bekendt med i forvejen. Mange har allerede prøvet med enten tunnels eller plugs af træ og kender derfor også godt til alle fordelene. Men hvis du er ved at være træt af kun at bruge simple plugs eller tunnels i dit stretch, så er det måske nu du skal vende blikket mod vores unikke hangers af træ i stedet. Hvis det skal være rigtig flot og specielt, så kunne du med fordel prøve vores store smukt udskårede hanger af træ med de mest utrolige mønstre skåret direkte ud af træet. Men hvis du derimod hellere vil starte med noget i et lidt mere diskret look, så har vi f.eks. også nogle lækre spiral tapers af træ som vil pryde ethvert stretch rigtig flot.

Ben

Ligesom det var tilfældet med smykkerne som er lavet af horn, så kommer de fleste af vores smykker af ben, fra vandbøflens knogler. Her er der atter tale om et overskudsprodukt, som blot bliver indsamlet efter dyrets naturlige død. Forskellen på horn og ben er hovedsageligt farven. Hvor horn sagtens kan være mørkt, hvis ikke helt sort, så er ben altid hvidt eller i hvert fald meget lyst i farven, da det jo stammer fra knoglerne på et dyr. Hvis tanken om smukke udskårede smykker af ben tiltaler dig, så tag et kig på de vildt flotte og håndskårne hangers vi har, af kalkhvid ben.

Perlemor

Sidst men ikke mindst, har vi toppen af kransekagen inden for hangers, nemlig håndskårne englevinger af ægte perlemor. Det bliver ganske enkelt ikke smukkere end denne vidunderlige perlemor som rangerer i mange forskellige farver. Perlemor er et meget porøst materiale at arbejde med så den kunsteriske process har været langsommelig og grundigt, under skabelsen.

Hvis du gerne vil hav perlemorslooket uden at købe ægte perlemor, så er der også mulighed for det. Se f.eks. på vores smukke spiralhangers med perlemorslook, som er næsten lige så godt som den ægte vare :-)