Simpel ring med 4 blomster på siden

På lager
79,00 DKK

Her ser du en simpel, men samtidig utroligt smukt udført ring, hvor der på siden er påsat 4 sammenhængende blomster. Blomsterne er udstyret med 5 blade og en centersten. Stenen er en lille klar sten, som matcher den varme glød fra blomsterne. Du kan enten vælge ringen med guldfarvede blomster eller med rødguldsfarvede blomster.
Ringen er som skrevet en simpel ring, hvilket betyder at der ikke er nogen lås eller kugler der kan falde ud. Ringen åbnes og lukkes ved at man vrider ringens to ender fra hinanden, så den får form som en twisterring. Derefter kan ringen isættes (eller tages ud) og enderne kan vrides på plads igen.

Smykket kan bruges i flere forskellige slags piercinger, hvor en ring gør sig egnet. Her er det dog vigtigt at målene på din piercing stemmer overens med ringens mål, som du kan se under fanen "Yderligere information"

Selve ringen er lavet af kirurgisk stål og de dekorative blomster er lavet af messing, som efterfølgende er blevet belagt med henholdsvis 14 karat guld og rødguld.

Specifikationer
SKU Nose-228
Trådtykkelse 0.8 mm.
Diameter på ring 8 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Farve på sten Klar
Stentype Kubisk zirkonia
Belægningstype Alm. belægning
Antal enheder 1 stk.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel ring med 4 blomster på siden
Din bedømmelse