Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel ring med 4 blomster på siden

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en simpel, men samtidig utroligt smukt udført ring, hvor der på siden er påsat 4 sammenhængende blomster. Blomsterne er udstyret med 5 blade og en centersten. Stenen er en lille klar sten, som matcher den varme glød fra blomsterne. Du kan enten vælge ringen med guldfarvede blomster eller med rødguldsfarvede blomster.
Ringen er som skrevet en simpel ring, hvilket betyder at der ikke er nogen lås eller kugler der kan falde ud. Ringen åbnes og lukkes ved at man vrider ringens to ender fra hinanden, så den får form som en twisterring. Derefter kan ringen isættes (eller tages ud) og enderne kan vrides på plads igen.

Smykket kan bruges i flere forskellige slags piercinger, hvor en ring gør sig egnet. Her er det dog vigtigt at målene på din piercing stemmer overens med ringens mål, som du kan se under fanen "Yderligere information"

Selve ringen er lavet af kirurgisk stål og de dekorative blomster er lavet af messing, som efterfølgende er blevet belagt med henholdsvis 14 karat guld og rødguld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-228
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel ring med 4 blomster på siden
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images