Septumpiercing med stenbesat halvcirkel

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne type af septumpiercing, som du kan se på billedet lidt længere oppe på siden, kan ikke blot bruges i din næse, men den kan faktisk også bruges mange andre steder. Så længe målene på smykket er de samme som din piercing, så kan du for eksempel bruge smykket i en hel del ørepiercinger. Dette skyldes at ringen er lavet af ét stykke metal, med en lille åbning på siden, derved er der heller ingen låsemekanisme i ringen. Måden du åbner og lukker smykket på er ved at "twiste" ringen - derved undgår du også at ringen bliver deform over tid, som hvis du åbnede ringen ved at rive enderne fra hinanden.

Det omtalte stykke metal som smykket er lavet af er messing, som så derefter er blevet belagt med blandt andet Platinum, hvis du vælger en af de blanke modeller, eller henholdsvis 14 karat guld og 14 karat rødguld, hvis du vælger enten den almindelige guld model eller rødguld modellen. Du har nok også spottet at der sidder en hel masse sten i bunden af smykket, heraf kommer også navnet "stenbesat halvcirkel". Hele bunden, altså den resterende halvdel af cirklen, som ikke kommer til at sidde i din næse, eller i dit øre, er blevet besat med en masse små sten. Du kan selv vælge, hvilken farve du vil have på stenene, du kan blandt andet vælge mellem turkis eller lyserød. På guld og rødguld udgaven vil stenene dog altid have den typiske klare stenfarve - hvilket også klæder disse udgaver utroligt godt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-191
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med stenbesat halvcirkel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images