Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Septumpiercing med kæde-25%

Julekalendertilbud!

...

66,75 kr Fra 89,00 kr -25%
På lager

Julekalendertilbud!

...

Leder du efter en helt speciel og gerne lidt anderledes septumpiercing til næsen? Så tjek lige denne super fede og helt unikke septumpiercing ud! Smykket her er en såkaldt septumclicker, som åbnes og lukkes med et let lille klik, når staven enten trykkes ned i eller op fra ringen.

Selve ringen er formet som en kæde der giver smykket et lidt råt look, frem for det sædvanlige prinsesse touch med sten og glitter til den helt store guldmedalje. Kæden er på diskret vis svejset sammen i hvert enkelt led, så den beholder sin form når smykket er i brug. Den er med andre ord "stiv" i betrækket, så kæden klapper altså ikke sammen når smykket sidder i din septumpiercing. Den vil derimod blive ved med at holde sin flotte runde form.

Vælg frit mellem de tre flotte farver, blank, guld og hæmatit, som er fremkommet ved at smykket af kirurgisk stål, har fået en flot overfladebehandling. Hæmatit er en flot mørk grå farve som er lidt anderledes end de to andre og mere traditionelle farver. Den lille stav som går gennem selve piercinghullet, er dog ikke farvet.

Detaljer
NavnSeptumpiercing med kæde
SKUNose-114
Kampagne-25%
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeHængsel
TypeSeptum clicker
PlaceringSeptum
Længde9 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Septumpiercing med kæde
Din bedømmelse
Septumpiercing med kæde