Ring med laurbærkrans og hængsel

Lagerstatus: Ikke på lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Laurbærkranse var forbeholdt sejrherrerne ved Delfi-legene fra oldtidens Grækenland. Men nu kan du i din piercing også få en laurbærkrans. Den er her på en hængslet ring af kirurgisk stål, hvor bladene udspringer fra ringens nederste midterste del og går ud til hver sin side. De fortsætter ikke hele vejen rundt på ringen, da den ellers vil være noget nær umulig at bære.

Ringen kan bruges i f.eks. septum eller i en ørepiercing. Du kan naturligvis også anvende den i andre piercinger hvor målene og formen tillader det.
Låsen på dette smykke er en lille bar du løfter op i den ene ende og som er hængslet i modsatte ende. Denne type kaldes også en clicker, da man klikker baren op og i, når den skal åbnes og lukkes.

Ringen er 8 mm. i diameter, 1,2 mm. i tykkelsen og kan vælges i en af de tre farver du ser på billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med laurbærkrans og hængsel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.