Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Retainer til dermal anchor-50%

9,50 kr Fra 19,00 kr -50%
På lager

Skal din dermal anchor nedtones en smule eller skal du være lidt diskret en enkelt dag? Så er denne dermal retainer lige noget for dig!

Denne dermal anchor retainer på 4 mm. er lavet af akryl med bløde kanter, som passer perfekt på hele kroppen, uanset hvor din dermal måtte sidde.
Smykket kan købes i sort eller klar akryl, hvor valget på det klare design, vil være helt eminent, hvis du f.eks. skal skjule din piercing i en bestemt anledning, da det klare design ikke er så iøjnefaldende på afstand som det sorte design.
Smykket er lækkert og utrolig diskret, at gå med i hverdagen, da tøjet ikke sætter sig fast i din dermal anchor grundet de runde bløde kanter og den flade runde form. Selvfølgelig kan noget sætte sig fast, men ikke lige så let som hvis du går med et smykke der stikker lidt længere ud fra kroppen end dette.

Smykket er let at skrue ned i din eksisterende base, og er eminent hvis der ikke skal trækkes særlig meget opmærksomhed til din dermal anchor.

Detaljer
NavnRetainer til dermal anchor
SKUDermal-36
Kampagne-50%
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeRetainer
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeAkryl
Kuglestørrelse4 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Retainer til dermal anchor
Din bedømmelse
Retainer til dermal anchor