Retainer til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal din dermal anchor nedtones en smule eller skal du være lidt diskret en enkelt dag? Så er denne dermal retainer lige noget for dig!

Denne dermal anchor retainer på 4 mm. er lavet af akryl med bløde kanter, som passer perfekt på hele kroppen, uanset hvor din dermal måtte sidde.
Smykket kan købes i sort eller klar akryl, hvor valget på det klare design, vil være helt eminent, hvis du f.eks. skal skjule din piercing i en bestemt anledning, da det klare design ikke er så iøjnefaldende på afstand som det sorte design.
Smykket er lækkert og utrolig diskret, at gå med i hverdagen, da tøjet ikke sætter sig fast i din dermal anchor grundet de runde bløde kanter og den flade runde form. Selvfølgelig kan noget sætte sig fast, men ikke lige så let som hvis du går med et smykke der stikker lidt længere ud fra kroppen end dette.

Smykket er let at skrue ned i din eksisterende base, og er eminent hvis der ikke skal trækkes særlig meget opmærksomhed til din dermal anchor.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Akryl
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Retainer til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.