Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Push-in labret lavet af 14 karat guld med 5 sten

979,00 kr
På lager

En labret er et meget alsidigt piercingsmykke, fordi det kan bruges i forskellige piercinger. Denne labret er en såkaldt push-in labret, hvilket betyder at smykket ikke har noget gevind. Dette gør isættelse af smykket til en leg.

Denne labret er især velegnet til ørepiercinger som f.eks. helixpiercing eller bare i øreflippen. Fordelen ved en labret i øret er den lille flade plade på bagsiden - især når du sover, vil du ikke mærke smykket på samme måde som hvis det havde en kugle i enden.

Labretten er lavet af 14 karat guld og fås i to varianter: Almindelig guld og hvidguld. Du kan ligeledes vælge mellem en 6 mm eller en 8 mm stav - afhængigt af dine behov. De 5 zirkonsten i forskellige størrelser er en rigtig blikfanger, og på grund af den buede placering af stenene passer formen perfekt ind i din helix eller din øreflip. Stenene måler ca. 3, 2 og 1 mm.

For at sikre, at smykkerne sidder sikkert i din piercing, skal du blot trække stiften ud af staven og bøje stiften lidt. Derefter kan du sætte staven gennem din piercing og indsætte stiften igen. På grund af den minimale bøjning af stiften sidder den i spænd inde i staven. Skulle den med tiden blive lidt "løs" kan du altid bøje stiften en anelse, så den igen vil sidde bedre fast i staven.

Detaljer
NavnPush-in labret lavet af 14 karat guld med 5 sten
SKULabret-73
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypePush-In
TypeLabret
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix, Conch
Farve på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Push-in labret lavet af 14 karat guld med 5 sten
Din bedømmelse
Push-in labret lavet af 14 karat guld med 5 sten