Labret af 14 karat guld med sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

219,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker lille labret af det pureste guld med en smuk lille sten i toppen. Du vælger selv om du ønsker en klar, turkis, lyserød eller lilla sten i din nye labret af højeste kvalitet. Du vinger blot din foretrukne farve af i boksene ved siden af billedet, hvor du samtidig har mulighed for at vælge længden på smykket. Langt de fleste vælger 8 mm. Har man lidt tykke læber, kan en 10 mm. dog være at foretrække og ligeledes kan en 6 mm. være ønsket hos dem med tynde læber. Labretten kan dog også bruges i andre piercinger, som f.eks. i en traguspiercing. Det er kun dig der sætter grænsen.

Bemærk at stenen er mindre end normalt, hvilket får smykket til at se mere diskret ud. Normalen for labrets er 3 mm. Men med denne model er vi helt nede på kun 2 mm.

Staven er lavet af PTFE, som er et super allergivenligt materiale, da det ikke indeholder nikkel. Materialet går rigtig godt i spænd med kvaliteten af resten af smykket. PTFE er desuden et meget fleksibelt materiale som skåner tænder og tandkød mest muligt, når labretten bruges i munden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale PTFE
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.