Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med sten og ptfe stav

Lagerstatus: På lager

219,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lækker lille labret af det pureste guld med en smuk lille sten i toppen. Du vælger selv om du ønsker en klar, turkis, lyserød eller lilla sten i din nye labret af højeste kvalitet. Labretten kan bruges i piercinger, som f.eks. i en traguspiercing. Det er kun dig der sætter grænsen.

Bemærk at stenen er mindre end normalt, hvilket får smykket til at se mere diskret ud. Normalen for labrets er 3 mm. Men med denne model er vi helt nede på kun 2 mm.

Staven er lavet af PTFE, som er et super allergivenligt materiale, da det ikke indeholder nikkel. Materialet går rigtig godt i spænd med kvaliteten af resten af smykket. PTFE er desuden et meget fleksibelt materiale som skåner tænder og tandkød mest muligt, når labretten bruges i munden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med sten og ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.