Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med trekantet top

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er et utrolig enkelt smykket - men en gang i mellem er det en god idé, at gå tilbage til det enkle. Smykket her ser meget simpelt ud, det er blot en trekant på en labret af PTFE. Men smykket vil helt sikkert klæde din piercing og vil passe til enhver anledning.

Toppen af smykket er lavet af 14 karat guld og kan vælges i flere varianter, heriblandt den førnævnte 14 karat guld variant. Derudover er der også 14 karat hvidguld. Resten af smykket er, som nævnt før, lavet af PTFE, som er et blødt plastmateriale, der er god til at passe på dine tænder og dit tandkød, hvis du f.eks. bruger smykket i din læbepiercing. Får smykket et slag vil den give efter og bøje, derved skåner den dine tænder.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med trekantet top
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.