Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing formet som hjerte med lyn

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 DKK

Nu kun: 55,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser herover, er formet som et hjerte, hvor den ene halvdel af hjertet skal gå igennem din piercing. Den anden halvdel har fået påsat et lille stenbesat lyn. Hjertet findes i to forskellige varianter, som hver kan vælges i tre forskellige farver. Det giver med andre ord seks kombinationer. De to varianter er henholdsvis højre eller venstrevendt, alt efter hvilket øre du er piercet i. Vælger du "Venstre" vil smykket du modtager være til brug i dit venstre øre.

Hjertet er lavet af messing og efterfølgende farvet i en af de tre farver med henholdsvis platinium for den sølvfarvede udgave og bladgulv for de to andre udgaver.

Lynet der sidder på fronten af smykket er kun loddet fast, så når du åbner og lukker smykket, bør du være lidt påpasselig, så du ikke river lynet af. Se om du kan åbne hjertet med et lille vrid uden at tage fat i lynet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 16 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 11 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing formet som hjerte med lyn
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.