Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing til gravide med anker

109,00 kr
På lager

Det kan være svært at bruge sine normale navlesmykker når der er baby på vej og maven vokser sig større og større. Men her har du mulighed for at få dig en yndig lille sag med et bedårende anker i vedhænget, som er designet specielt til gravide maver.

Denne navlepiercing har nemlig en lang fleksibel stav af PTFE, som er et blødt og bøjeligt plastmateriale, der vil forme sig efter din krop og de ændringer den gennemgår, under en graviditet. Staven er ret lang i forhold til normale navlepiercinger, nemlig 25 mm. Du kan sagtens selv gøre den kortere, ganske enkelt ved at klippe et stykke af den, men den lange stav vil rigtig komme til sin ret i slutningen af graviditeten hvor maven er allerstørst. Så du vil nok få mest og længst glæde af dit nye navlesmykke, hvis du ikke klipper i det så længe du er gravid. Når din baby så engang er kommet til verden, kan du jo altid forkorte staven der, så du stadig kan bruge den søde navlepiercing, også efter du har født.

Det søde vedhæng forestiller et klassisk lille anker, som har fået et ekstra feminint touch, i form af en lille kæde der snor sig fra top til bund. Mange graviditetssmykker har vedhæng som kun har fokus på den kommende baby men vi synes altså også der bør være smykker, som har fokus på den kommende mor i stedet og den mission synes vi det bedårende anker her fuldfører til UG.

Et ekstra plus ved brugen af PTFE, er at det er 100% nikkelfrit så det er altså fuldstændig sikkert at bruge, både for allergikere samt mor og baby i det hele taget.

Detaljer
NavnNavlepiercing til gravide med anker
SKUBelly-171
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav til gravide
PlaceringNavle
Længde25 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Bundkugle5 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde58 mm.
Vedhængslængde23 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing til gravide med anker
Din bedømmelse
Navlepiercing til gravide med anker