Navlepiercing til gravide med anker

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det kan være svært at bruge sine normale navlesmykker når der er baby på vej og maven vokser sig større og større. Men her har du mulighed for at få dig en yndig lille sag med et bedårende anker i vedhænget, som er designet specielt til gravide maver.

Denne navlepiercing har nemlig en lang fleksibel stav af PTFE, som er et blødt og bøjeligt plastmateriale, der vil forme sig efter din krop og de ændringer den gennemgår, under en graviditet. Staven er ret lang i forhold til normale navlepiercinger, nemlig 25 mm. Du kan sagtens selv gøre den kortere, ganske enkelt ved at klippe et stykke af den, men den lange stav vil rigtig komme til sin ret i slutningen af graviditeten hvor maven er allerstørst. Så du vil nok få mest og længst glæde af dit nye navlesmykke, hvis du ikke klipper i det så længe du er gravid. Når din baby så engang er kommet til verden, kan du jo altid forkorte staven der, så du stadig kan bruge den søde navlepiercing, også efter du har født.

Det søde vedhæng forestiller et klassisk lille anker, som har fået et ekstra feminint touch, i form af en lille kæde der snor sig fra top til bund. Mange graviditetssmykker har vedhæng som kun har fokus på den kommende baby men vi synes altså også der bør være smykker, som har fokus på den kommende mor i stedet og den mission synes vi det bedårende anker her fuldfører til UG.

Et ekstra plus ved brugen af PTFE, er at det er 100% nikkelfrit så det er altså fuldstændig sikkert at bruge, både for allergikere samt mor og baby i det hele taget.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-171
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 25 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 58 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 23 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Materiale PTFE / Bioplast
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing til gravide med anker
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.