Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

69,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Hvis du elsker smykker som emmer af historisk betydning og symbolisme, så vil denne meget flotte og helt unikke hamsahånd sikkert falde i din smag. Denne navlepiercing som er lavet af kirurgisk stål, gemmer nemlig på en dobbelt betydning i sit geniale design.

Hamsahånden, som her er flot udformet med blanke og kuglerunde markeringer på en mørk baggrund, bærer nemlig på en stærk symbolisme. Den menes at give sin bærer beskyttelse, magt, styrke og velsignelser, samt at være en beskyttende kraft mod det onde. Ordet hamsa betyder 5 på arabisk og symbolet er da også præsenteret som en hånd med fem fingre. Man kender ikke symbolets oprindelse men det er gennem tiden blevet brugt af flere forskellige religioner og kulturer verden over.

Men symbolikken stopper ikke her for lige præcis denne navlepiercing er nemlig også udstyret med en turkis sten i midten af hamsahånden, som ganske enkelt hedder en "Turkis". Den turkise sten menes at have egenskaber som fremmer healing, kærlighed, sundhed og fred. Det siges også at den styrker kreativitet, lykke samt intuition. Sammen med symbolikken fra hamsahånden, skaber det et meget kraftfuldt smykke som er fuld af sjæl og historisk betydning.

Køb den flotte hamsahånd med den smukke turkise sten allerede i dag, så sørger vi for at du får din nye navlepiercing sendt direkte til postkassen på rekordtid.

Detaljer
NavnNavlepiercing med turkis sten i hamsahånd
SKUBelly-365
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde27 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd
Din bedømmelse
Navlepiercing med turkis sten i hamsahånd