Brystpiercing med stjerner og måner i vedhæng

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Brystpiercingen som du ser på billedet herover, et lidt af et overflødighedshorn fra galaksen. Den indeholder både måner, stjerner og små "meteorer" i form af facetslebne sten. Alle dele hænger frit i små kæder ned fra hver låsekugle, som sidder i hver ende af staven. Staven er 14 mm. lang og er lavet af kirurgisk stål.
Månen som sidder øverst har tre små sten påsat. Farven på disse sten er hen i det rubinrøde/lilla alt efter hvordan lyset rammer dem. Rundt om stenene er månen let perforeret, så man kan se igennem den. Under månen hænger en klar sten og under den en stjerne, hvor der i midten er en klar sten. Til sidst i vedhængene er en lidt større sort sten.

Smykket er ikke tiltænkt som et hverdagssmykke, men nok mere til festlige lejligheder, hvor det ikke bliver skjult af tøj etc. da vedhængene er beregnet til at kunne bevæge sig frit.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-103
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med stjerner og måner i vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.