Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med sort elefant

109,00 kr
På lager

Utrolig smuk og veludført navlepiercing med en sød lille buttet elefant i vedhænget. Elefanten er kulsort og har fået påført nogle små detaljer, som fuldender smykket i sidste ende. Bl.a. kan der nævnes øjet, som er erstattet af en lille klar sten, der matcher stenen i bundkuglen og topkuglen. Også øret og stødtanden har fået en tur - De er blevet guldbelagte, så de matcher resten af smykket. Den lille elefant har på ryggen et dækken der ligeledes er guldbelagt. Her er der samtidig placeret fire små sten i forskellige farver, som sammen med øjet vil glimte og glitre når elefanten dingler i din navlepiercing.

Staven på dette smykke er lavet af kirurgisk stål og er efterfølgende blevet guldbelagt i samme nuance som elefantens guldbelagte dele, hvilket gør at der er en rød tråd gennem hele smykket. Den sorte elefant går godt hånd i hånd med guldfarven, som får hele smykket til at se ekstravagant ud. Specielt når stenene også lige giver et glimt fra sig.

Elefanten er i øvrigt hel flad bagpå. Den lægger sig altså pænt på maven når den først sidder i navlen, i stedet for at være rund, som den er udadtil.

Detaljer
NavnNavlepiercing med sort elefant
SKUBelly-420
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveGuld
Bundkugle7 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde46 mm.
Vedhængslængde27 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med sort elefant
Din bedømmelse
Navlepiercing med sort elefant