Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med sten i hamsavedhæng

109,00 kr
På lager

Er du vild med smykker som udover deres åbenlyse skønhed, også bærer på en helt speciel betydning? Så vil denne navlepiercing med det ældgamle hamsasymbol i vedhænget, sikkert lige være noget for dig.

Hamsasymbolet er udformet som en meget dekorativ hånd der vender nedad og har gennem tiderne haft forskellige betydninger i diverse kulturer verden over. Nogle kulturer har tolket de fem fingre på hamsahånden som et symbol på menneskets fem sanser, men de fleste har generelt fortolket symbolets betydning i form af bredere koncepter, som et godt helbred samt held og lykke i livet. Hamsahånden er kort sagt et beskyttende symbol for den som bærer det på sin krop.

Du kan nu få denne virkelig smukke navlepiercing med det flotte hamsavedhæng i en af tre forskellige farver. Du kan nemlig frit vælge mellem den blanke, den guldfarvede og den rødguldsfarvede variant. Alle tre modeller leveres med en smuk klar sten midt inde i hånden, der som et glimtende øje, vogter beskyttende over sin ejer.

Top- og bundkugle er ligeledes dekoreret med klare sten så der dannes en tidløs helhed i det overordnede design. Smykket er med sit unikke og smagsfulde design, velegnet til enhver given lejlighed.

Detaljer
NavnNavlepiercing med sten i hamsavedhæng
SKUBelly-364
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle7 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde44 mm.
Vedhængslængde24 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med sten i hamsavedhæng
Din bedømmelse
Navlepiercing med sten i hamsavedhæng