Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med stænkpletter

29,00 kr
På lager

Er du vild med sprælske farver og gerne så mange som muligt på én gang? Så vil denne navlepiercing med stænkpletter med garanti være noget for dig, for farverne fås næsten ikke mere mangfoldige end på denne flotte navlepiercing.

Smykket består af en almindelig buet stav af kirurgisk stål samt en top- og bundkugle. Men her stopper alt det almindelige også for kuglerne er helt unikke i både farver og design. Smykket fås i fem forskellige varianter og de fire af dem har sort som bundfarve, mens den sidste har hvid bundfarve. Herefter har de allesammen fået sprøjtet tilfældige stænkpletter på i forskellige farver. Vær opmærksom på at den med hvid bundfarve blot hedder “Hvid” i dropdownen hvor du vælger farve, mens de andre fire med sort bundfarve, vælges ud fra den farve som de har flest stænkpletter i. Det vil f.eks. sige at den blå model er den med sort bundfarve og mest blå farve i sine stænkpletter.

Du kan også med fordel tage et kig på vores navlepiercing med stænkpletter og sten, som er en lignende model, men blot med en stor klar sten i bundkuglen.

Uanset hvilken model du vælger kan du dog være sikker på en ting. Det er vildt, det er vovet og det er anderledes og du vil helt sikkert skille dig ud fra mængden med en af disse super fede navlepiercinger i navlen.

Detaljer
NavnNavlepiercing med stænkpletter
SKUBelly-246
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle, Isabella, Fourchette, Klitoris forhud
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Bundkugle8 mm.
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kuglerne
Samlet længde23 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med stænkpletter
Din bedømmelse
Navlepiercing med stænkpletter