Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af akryl med glimmerkugler

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne navlepiercing er lavet af akryl, som gør den blød og behagelig at bære. Kuglerne på dette piercingsmykke er gennemsigtige og fyldt med glitterflager, som giver den sit unikke look.

Det fede ved dette smykke er, at du kan korte staven forsigtigt ned, hvis du mener den er for lang til din piercing. Du bruger bare en stålkugle til at lave nyt gevind.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-119
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 23 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Let
Karakter
Smykket et dejligt let, og man mærker ikke, man har det i. Det er også meget fint - glimter dog ikke så meget, som billedet giver udtryk for :) Alt i alt en god, pæn piercing. Bedømt af Anne
Behageligt smykke
Karakter
Man mærker overhovedet ikke man har smykket i - det er dejlig blødt. Dog vil jeg skifte til et lidt pænere et nu når sommeren kommer :-) Ikke at dette smykke er grimt, det er bare mere kedeligt at se på end fx det med en masse sten i :-) Bedømt af Isabella
Elsker den lilla
Karakter
Jeg har både købt lilla og lyserød og er vild med den lilla. Det er let at bøje og jeg kan klart anbefale det til andre... :) Bedømt af Stine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af akryl med glimmerkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.