Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med små perlekugler

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercinger og perlekugler er noget der går rigtig godt hånd i hånd. Denne model er ingen undtagelse, med sine mange små kugler der pryder bundkuglen. Smykkets stav og topkugle er lavet af kirurgisk stål og bundkuglen er lavet af en farvet lermasse, hvor små akrylkugler er presset ned i, for derefter at hærde op og hænge fast. Farven på den hårde ler matcher naturligvis de små akrylkugler i farvern.
I midten af lermassen er der placeret et lille gevind, så kuglen kan skrues af og på staven. Da dette smykke er et håndlavet smykke, kan størrelsen på bundkuglen variere en smule. Det gør samtidig også at gevindet kan være placeret lidt forskelligt på de individuelle modeller. Derfor er længden på staven kun vejledene, men som udgangspunkt ca. 10 mm.

Du kan som sagt vælge blandt forskellige farver, hvor du også har mulighed for at væle størrelsen på bundkuglen. Jo større bundkugle du vælger, jo flere små kugler er der placeret på den. Vælg mellem 8, 10 og 12 mm. stor bundkugle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-416
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med små perlekugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.