Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med fræk tekst i stor bundkugle

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lick My Pussy, Sexy Bitch eller måske Fuck Me - Statementet er mange og det er helt op til din temperator og din holdning hvilke af disse fede smykker der skal pryde din navle. Uanset hvilke af de mange modeller du vælger, vil du på den ene eller anden måde vække opsigt. Én ting er dog sikkert, vis ikke din navlepiercing til dine bedsteforældre, hvis du stadig vil være deres yndlingsbarnebarn.

Navlepiercingen her er lavet af kirurgisk stål, som er et meget slidstærkt materiale. Kirurgisk stål ruster ikke og bliver ikke misfarvet ved normal brug. Kommer der lidt skidt på smykket i form af sæberester og andet snavs, kan det let vaskes væk og smykket poleres skinnende blankt igen.
Teksten der er i bundkuglen er skrevet på en baggrund med en farve der står i god kontrast til resten af kuglen. Over teksten er der blevet lagt en blank hinde, så kuglen nærmest er en kuppel. Bundkuglen er på denne model i øvrigt større end de fleste andre modeller. En normal navlepiercing har en bundkugle på 7 eller 8 mm. Denne bundkugle måler dog hele 10 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-410
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 10 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Super lækker
Karakter
Totalt lækker at have på .... Har både den med I SWALLOW og SEXY BITCH og bruger ofte en af dem når jeg går ud... Giver dejligt meget attention...haha.. skal helt sikkert have noget lignende til min septum;) Bedømt af Rikke
Super lækker
Karakter
Jeg er helt vild med den, har den hvor der står lets fuck. Den er god at have på i by skal det siges hehe.. men rigtig dejlig at have i. Bedømt af Lærke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med fræk tekst i stor bundkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.