Navlepiercing med stort hampblad

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super smuk navlepiercing med hampblad, som er fremstillet i det fremragende materiale kirurgisk stål.

Smykket har et klassisk design med klar sten i bundkuglen, og har som vedhæng et hampblad. Så er du ude efter et smykke med et meget unikt udseende så er dette måske det perfekte piercingsmykke for dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Farve Grøn
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
Super dejlig!
Karakter
Super lækker navlepiercing! Ser godt ud på, og er behagelig at gå med, ville helt klart anbefale den :) Bedømt af Caroline Schmidt Jensen
Mega fedt
Karakter
Den klæder virkelig navlen godt, både langt fra og tæt på.
Det er en vildt cool idé og et fedt design.
Det er kirurgisk stål, som er et af de bedste materialer man kan få til navlepiercinger.
Bedømt af xenia
alt for fed!
Karakter
Den er bare så mega fed! Den grønne farve skiller sig ud, og gør den unik!
Jeg er SÅ glad for den.
Men på den anden side syntes jeg ikke at det skal være en piercing man køberffordi den er flot, men fordi der må ligge noget andet bag. Det jo nok ikke for sjov at det lige er et hampblad....
;-)
Bedømt af Julie
must have ........? så FED
Karakter
den er helt vildt sej på den måde den er designet og det skmukkeste ved den er nok at den er så enkel der er mange der har sagt til mig at den er mega flot så jeg ville råde jer alle til at købe den <3
Bedømt af nakila
Super nice!
Karakter
Rigtig fed piercing, flot grøn farve, godt materiale :) Bedømt af Lisa
fedt
Karakter
den er mega fed Bedømt af rebecca
Ufattelig cool.
Karakter
Det er er den ultimative piercing. Materialet er det som jeg har oplevet er det bedste i de piercinger jeg har haft. Samtidigt er der noget rigtig sjovt og frækt over den. Den er rigtig flot med den grønne farve, og så er den helt sikker unik. Den skiller sig meget ud fra andre piercinger, og det har jeg kun oplevet var meget positivt :) Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Originalt piercingssmykke
Karakter
Jeg synes det er et vildt fedt og originalt smykke. Det har en helt vildt flot grøn farve, plus jeg synes der måske er en smule humor over smykket - det er jo et hamp-blad, ergo hash ;-)
Og at det er fremstillet i kirurgisk stål er bare endnu bedre, da det er det materiale som jeg har oplevet er bedst til at have i navlen :-)
Bedømt af Ditte Maria Egholm Rasmussen
Mega fedt piercinge-smykke
Karakter
Det er en unik navle-piercing, der skiller sig ud fra de andre. Den er godt designet og er rigtig flot. Det er et "must have" :) Bedømt af Marie Rindal
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med stort hampblad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.