Navlepiercing med håndjern

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Top fed og lidt fræk navlepiercing som har en stor sten i bunden og et sæt håndjern med nøgle som vedhæng. Disse håndjern er piftet lidt ekstra op, med smukke sten hen langs kanten. Håndjernene kan fås med enten lyserøde eller klare sten. Du vælger selvfølgelig selv din ønskede stenfarve i boksen til højre for billedet. Den stenfarve du vælger vil både være repræsenteret i bundkuglens samt håndjernets sten.

I kæden som hænger under selve håndjernene, finder du en lille nøgle som er det eneste der kan sætte den tilfangetagne fri. Nøglen er dog kun til pynt og kan ikke bogstaveligt talt låse håndjernene op.

Så slip din indre politikvinde løs og køb denne fede navlepiercing med både håndjern og nøgle allerede i dag, så sørger vi for at levere dit nye smykke direkte til postkassen med vores sædvanlige dag-til-dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Mit bedste smykke
Karakter
Købte den fra 1 år siden.. Og har ikke skiftet den siden, er så glad for den! Kan helt sikker anbefales :) Bedømt af Vanessa
Super smykke.
Karakter
Rigtig dejlig smykke, det hverken irritere eller driller. :-)
Er super glad for det!
Bedømt af Naja
Nok det smukkeste smykke jeg har ejet
Karakter
Jeg har haft dette smykke i lidt over en uges tid og jeg er ovenud tilfreds med både kvaliteten og udseendet. Smykket og generelt hele butikken her kan varmt anbefales til alle!!! :D Bedømt af Gyrith
Kunne ikke være mere tilfreds!
Karakter
Super lækker piercing! den irriterer overhovedet ikke eller 'napper' når man har den i. Kun god erfaring herfra:-) Bedømt af Anne
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med håndjern
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder