Næseskrue af massiv 14 karat guld med facetskåret sten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et elegant og feminint smykke til din næsepiercing, så behøver du ikke lede længere. Dette smykke opfylder alle kravene!

Denne næseskrue er ikke blot elegant i sit udseende, men også lavet at er meget specielt materiale: 14 karat guld. Du kan vælge dette næsesmykke i eksempelvis 14 karat guld eller 14 karat hvidguld - det er helt op til dig.

Uanset hvilken udgave du vælger vil smykket helt sikkert blive en del af dit hverdags look, da dets simple udseende passer til enhver anledning. Smykket er dekoreret med en smuk og funklende facetskåret sten, der sidder fast ved hjælp af de små fangarme du kan se på billedet længere oppe.

Som navnet siger, så er staven buet - du sætter derfor smykket i ved et lave en skrue-bevægelse. Af denne grund vil smykket heller ikke falde ud af din næse og blive væk.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-207
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af massiv 14 karat guld med facetskåret sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.