Næseskrue af 14 karat guld med blad

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at få fingrene i en virkelig smuk og feminin næseskrue af 14 karat guld med blad på fronten. Det lille blad buer svagt i både stilk og facon og imiterer dermed et ægte blad rigtig godt. Bladet af det pureste guld er 6,7 mm. højt og 2,7 mm. bredt og er designet så man kan se strukturerne af årerne på begge sider. Det er et yderst naturtro design som i formen godt kan lede tankerne hen på den stolte bøg med sine karakteriske lysegrønne blade.

Ud over det smukke og yndefulde motiv som er hentet direkte fra naturens mange vidundere, så får du også her et smykke i en ekstraordinær god kvalitet. Hele smykket er lavet af det pureste guld og er formet som en skrue på indersiden, der sikrer at smykket bliver siddende hvor det skal. Du får altså både et praktisk og feminint design, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Næsekruen af 14 karat guld, fås også både med en spiral og et uendelighedstegn, som begge er helt unikke symboler med hvert sit specielle udtryk.

Bestil en af vores flotte næseskruer mens lager stadig haves og vi vil kvittere ved at sørge for at dit nye smykke bliver leveret direkte til din postkasse, med vores sædvanlige dag-til-dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-93
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med blad
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.