Næsepiercing med hjertefiligran og sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet længere oppe på siden finder du en fin lille næsepiercing, der er lavet af kirurgisk stål. Enden af staven har er blevet bøjet i en 90 graders vinkel, hvilket faktisk er en kæmpe fordel for dig. Den lille ekstra stav gør, at smykket sidder meget bedre fast i din næse, da den lille sig fladt op ad indersiden af din næse.

På fronten af smykket sidder der et flot hjertefiligran design, hvor man tydeligt kan se tre hjerter der sidder rundt om en flot klar centersten. Dette design er lavet af messing og belagt med forskellige belægninger, så du har mulighed for at vælge farven på det. Du kan eksempelvis få smykket i en rødguld udgave, det er dog kun designet der er farvet.

Udover farven på designet, så kan du også vælge mellem flere trådtykkelser. Der er nemlig forskel på, hvordan en næsepiercing bliver lavet, derfor er det også blevet gjort muligt, at få flere forskellige trådtykkelser. Derved kan man selv vælge den trådtykkelse, der passer bedst til sin næsepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-221
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing med hjertefiligran og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.