Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing af 14 karat guld med indfattet sten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter et smykke til næsen, som lyser langt væk af stilfuld elegance, så er du kommet til det helt rette sted. Denne vidunderlige næsepiercing, er lavet af intet mindre, end vaskeægte 14 karat guld, og fås i flere varianter. En af varianterne er lavet af den gyldne klassiske guld, som de fleste kender, og forbinder med selve ordet "guld". En anden variant er lavet af det lidt mindre kendte, men bestemt lige så flotte, og måske endnu mere stilrene, hvidguld. Alle varianter er lige ægte, så det er kun et spørgsmål om personlig smag og behag.

Denne lækre næsepiercing, med det bløde knæk på midten af staven, er en slags mellemting mellem den mere simple næsestav, og så en næseskrue, som skal nørkles lidt ind på plads, hvorefter den til gengæld sidder rigtig godt fast i næsen. Her får du det bedste fra begge verdener, nemlig stavens enkle design som gør den nem og praktisk at få i og ud, samt tanken bag skruens design, som giver smykket et godt og sikkert greb, så det ikke sådan lige falder ud for et godt ord.

Smykket toppes af med en enkelt klar sten, som sidder dybt indfattet, i selve guldet. Stenen har derfor ingen synlige fangarme som holder den på plads, men nyder alligevel den fordel, at den sidder rigtig godt fast i sin placering, hvor den nærmest er indkapslet, i selve smykkedesignet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-117
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 3 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med indfattet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.